Mandonguilles amb sípia i pèsols

Elaborat amb: Magre de porc, vedella i pollastre, oli de gira-sol, llet pasteuritzada, sípia, pèsols, ceba, pa, sal, carcasses de pollastre, vi ranci, pebre negre, midó de blat de moro, porro, pastanaga i api.

Mètode de preparació:

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts

Alèrgens:

  • Api i productes derivats
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)